FACILITATI


Gadinita Bamboo funcţionează într-o clădire special amenajata pentru diferitele categorii de vârstă ale copiilor:400 mp exterior si 300 mp interior pe doua nivele cu 3 săli de clasă pentru prescolari si 2 Sali pentru afterschool, cu  grupuri sanitare pentru copii la fiecare nivel, dormitor, cabinet medical, secretariat, birou administrativ-financiar,sala de sport/dans, bibliotecă, mini zoo in curteaexterioara si teren de joaca.

Sala de sport ne oferaoportunitatea de a sustine o mare varietate de activități: utilitatea ei ca sala de festivitati (desfasurarea de piese de teatru, serbari, evenimente, cinema).

Aceasta este dotata cu spaliere, saltelute si alte elemente sportive cu ajutorul carora se pot organiza concursuri si jocuri, dar si oglinda si bara pentru cursuri de balet si dans.DOTARI SI RESURSE


Săli de clasă dotate cu mobilier specific vârstei şi activităţilor scolare si pre-şcolare care permit amenajarea spaţiului în „centre de interes/arii de experienţă” relevante pentru obiectivele educaționale ale clasei respective.

AMENAJAREA gradinitei ţine cont de conexiunea între armonia designului  şi procesul educaţional, asigurând astfel creativitatea si experimentarea esenţială învăţării. Spaţiile  sunt structurate astfel încât să permită reflecţia, experienţa, interacţiunea şi comunicarea constantă, sugerand copiilor armonie, caldura si poveste.

Gradinita BAMBOO dispune de bucatarie proprie, ceea ce inseamna ca ne aprovizionam numai cu materie prima, incurajand astfel copiii sa consume o gama variata de alimente proaspete si sanatoase. Sediul gradinitei este de asemenea dotat cu dozatoare de apa plata. Meniul este in permanenta supravegheat de medicul pediatru si este stabilit tinand cont de toate normele in vigoare impuse de directia sanitara.

In cadrul gradinitei noastre puteti opta si pentru facilitatea transportului de acasa la gradinita si/ sau invers.(detalii la admitere si taxe).

 

 

Meniuri