DE CE SA NE ALEGI ?


AlegereBine ați venit pe site-ul gradinitei noastre! Vă mulțumim pentru interesul pe care îl manifestați față de Gradinita Bamboo și ne bucurăm să știm că vă preocupă educația copilului dumneavoastră, pe care îl pregătiți de grădiniță sau de școală!

Ceea ce facem în fiecare zi spune ceva despre cine suntem. Suntem mereu conectaţi la ultimele inovaţii în educaţie şi ştim că cercetarea este un punct esenţial al oricărui demers pedagogic. Gradinita noastră este locul prieteniei,al jocului și al libertății. Este locul in care învățăm lucruri noi și in care ne formăm caracterul. Suntem conştienţi de faptul că fiecare copil are nevoie de un adult-model în viaţa lui, care să îl descopere, ghideze şi să îl inspire. Suntem tot timpul atenţi la bunul mers al lucrurilor şi ştim că atenţia la detalii ne îmbunătăţeşte performatele.

Ştim că avem o responsabilitate individuală faţă de acţiunile noastre, de aceea facem totul cu pasiune şi implicare pentru că, la finalul zilei, suntem fericiți când copiii sunt fericiți. 

Mediul multicultural și educația bazată pe valori fac din Gradinita Bamboo o gradinita unică, cu adevarat excepțională, o gradinita care formează viitori lideri pregătiți să obțină succes în viață. Porțile gradinitei  noastre sunt deschise părinților și elevilor interesați să beneficieze de educație la standarde inalte.

Vă așteptam cu drag să ne treceți pragul, încrezători că vom reuși împreună să conturăm frumos parcursul educațional al copilului dumneavoastră!