MISIUNE

 

Misiunea acestei institutii este de a pregati copilul pentru viata, pentru cerintele existente si viitoare, dezvoltandu-i sponteitatea, independenta gandirii, motivatia creativa si dorinta lui de a-si exprima opiniile. Fiecare copil dispune de un potential creativ care prin intermediul educatiei este dezvoltat si incurajat. Ne-am propus standarde inalte pe care copilul dvs, ca viitor adult, le va atinge.

Scopul Gradinitei Bamboo este acela de a creea un loc special, in cadrul caruia copilul este unic si acceptat in functie de propriile nevoi, copilul invata sa respecte pe cei din jur si invata despre valorile vietii. Aici copilul se simte in siguranta si iubit iar curiozitatea si dragostea lor de cunoastere sunt incurajate si dezvoltate; Încă de la înființare, Gradinita Bamboo a investit în calitate, asigurându-le copiilor un mediu propice dezvoltării academice și personale: gradinita este dotata cu mijloace de învățământ modern, spații pentru activitățile sportive, cabinet de consiliere școlară, spații de joacă atractive, grădină de zarzavat, mini-fermă de animale, cantină proprie pentru o alimentație sănătoasăși ateliere de artă pentru dezvoltarea creativității.

Personalul Gradinitei Bamboo este foarte atent selectionat in primul rand pentru dragostea, grija, atentia si afectiunea manifestata fata de copil, dar si pentru pregatirea profesionala in  educatia de calitate. Cadrele noastre didactice sunt bune indrumatoare, ce vor sustine dezvoltarea aptitudinilor personale ale fiecarui copil si vor promova un sistem de valori si principii bine structurat, in procesul instructiv-educativ.

Elevul Gradinitei Bamboo este creativ si sociabil, independent, sigur pe fortele propii dar si responsabil, echilibrat, disciplinat si preocupat sa descopere lucruri noi si interesante!   

Parteneriatul cu parintii:  Seriozitatea si responsabilitatea cadrelor didactice au facut din parinti – parteneri in actul educational. Managementul institutiei incurajeaza stransa colaborare dintre parinti, copii si cadrele didactice prin organizarea unor intalniri cat mai dese sub forma unor ateliere de creatie, Workshop-uri, actiuni caritabile, caiete de corespondenta, chestionare, consiliere scolara, etc.